Dizajn i izrada web stranica, internet marketing, multimedija, priprema za tisak

Web dizajn
Nudimo dizajn i izradu web stranica od kojih ćete napokon imati koristi jer su:
›› ukusno dizajnirane
›› funkcionalne i pregledne
›› optimizirane za internet tražilice (SEO)
›› jednostavne za održavanje i promjenu sadržaja (CMS)
›› zaštićene od SPAM-a
›› sigurne i pouzdane

Saznajte više o dizajnu web stranica.
image

internet marketing
Izradom web stranica napravili ste prvi i najvažniji korak u internet marketingu. No, postoji jedan problem. Kako svima objaviti da baš na vašim stranicama postoji ono što traže? Odgovor je: internet marketing.
image

multimedija
Da li vam se ikad dogodilo da imate izuzetan proizvod, uslugu ili ideju koja bi mnogima koristila, ali nitko, tko bi vam mogao pomoći, nema vremena da vas pažljivo sasluša? Pokušajte sa multimedijskom prezentacijom.
image

priprema za tisak
Iako živimo u doba elektronskih medija i interneta, život je nezamisliv bez tiskanih materijala. Nudimo kvalitetnu pripremu za tisak:
›› knjiga, kataloga, brošura
›› prospekata, plakata, letaka
›› cjenika, jelovnika
›› pozivnica, vizitki
›› kalendara, rokovnika
›› kapa, majica...
Uz pripremu za tisak, radimo i grafički dizajn.
imageCMS i web dizajn
Prilikom izrade web stranica koristimo CMS (Content Management System) ili sustav za upravljanje sadržajem, jer tako:

♦ možete sami održavati web stranice
♦ kad god poželite, možete na svoje web stranice dodati nove tekstove, obavijesti, novitete, akcije, zanimljive ankete...
♦ sve možete ukrasiti prikladnim fotografijama, multimedijskim sadržajem i flash animacijama.
♦ možete predstaviti svoje proizvode slikom, tekstom i zvukom.
♦ s nekoliko jednostavnih klikova, možete ukloniti sadržaj koji više nije aktualan i dati svojim web stranicama život, dinamiku i vjerodostojnost.
SEO web stranice
SEO (Search Engine Optimization) ili web stranice optimizirane za tražilice, jednostavno morate imati. Ako waše web stranice nisu izrađene tako da budu lako indeksirane, svi kasniji napori u optimizaciji će biti uzaludni.
seo

Ako su vaše web stranice dobro pozicionirane za određene pojmove, imat ćete posjetitelje i kupce.
Akcija 2+1
image

U želji da pomognemo neprofitnim udrugama da dođu do kvalitetnih web stranica, pokrenuli smo akciju 2+1. Preporučite nam ili pomozite da ugovorimo izradu dviju plaćenih web stranica, a mi ćemo za uzvrat izraditi jednu besplatnu stranicu neprofitnoj udruzi ili organizaciji, po vašem izboru.
Trenutno posjetitelja: 2

Najčešće greške pri optimizaciji stranica

 Poslano: 30.03.2012 | admin
Slijedi 9 NAAAJVEĆIH SEO Grešaka, grešaka pri optimizaciji web stranica za tražilice, koje web dizajneri i oni koji rade na razvoju weba moraju izbjeći.
  opširnije
...............................................................


Kako funkcionira Surround sound?

 Poslano: 30.03.2012 | admin
Surround sound je termin koji opisuje zvučni sistem koji u potpunosti okružuje slušaoca dajući dojam da zvuk dolazi iz svih mogućih pravaca. Zvučna slika odjednom postaje nevjerojatno realistična. Primjerice, gledate li film čut ćete zvukove predmeta koji još nisu u kadru, a moći ćete točno odrediti odakle dolazi njihov zvuk.
  opširnije
...............................................................


Što je PDF?

 Poslano: 30.03.2012 | admin
PDF – Portable Document Format – oblik je zapisivanja i sublimiranja različitih digitalnih formata kao što su tekst i fotografija. PDF olakšava komunikaciju zbog odnosa kvalitete i veličine podatka, a prihvatili su ga različiti sistemi kao standard. Općenito se koristi u grafičkoj industriji.

Za čitanje PDF podatka potreban je Čitač, Adobe Reader ili Acrobat Reader koji je besplatan.
  opširnije
...............................................................


Formati papira

 Poslano: 30.03.2012 | admin
U svijetu postoje usvojeni standardi veličine papira, no koriste se i formati koje imaju određene države. Internacionalni standardi su ISO 216, prema kojem se koriste formati A i B serije, te formati koje koriste u SAD-u i Kanadi (Letter, Legal, Junior Legal, Ledger, Tabloid).

Kod planiranja i pripreme za tisak vrlo je važno obratiti pažnju na format (dimenziju). Zbog uštede i rentabilnosti određenog projekta, važno je znati koliko stranica stane u arak, format kojim manipuliraju tiskare pa se tako u jednom arku papira nalazi 16 A4 stranica. Korisna informacija, jer tada znamo koliko smo unutar okvira rentabilnosti.

Donosim vam tablicu formata papira:
  opširnije
...............................................................


Digitalni Zvučni Formati

 Poslano: 30.03.2012 | admin
Postoji mnogo različitih formata za snimanje i reprodukciju digitalnog zvuka. Neki ovise o određenom softweru, dok drugi imaju standard koji podržava većina programa. Usredotočit ćemo se na formate koji se najčešće koriste.

Zvučni format možemo podijeliti u tri glavne kategorije – nekompresirani format, kompresirani formati s malim gubicima i vrlo kompresirani formati. Uz to postoje i različiti 'codeci' (compressor/decompressor) – programi koji kompresiraju, odnosno dekompresiraju zvučne podatke.
  opširnije
...............................................................


Stranica: 3 od 5 |  < 1 2 3 4 5 >