Dizajn i izrada web stranica, internet marketing, multimedija, priprema za tisak

Web dizajn
Nudimo dizajn i izradu web stranica od kojih ćete napokon imati koristi jer su:
›› ukusno dizajnirane
›› funkcionalne i pregledne
›› optimizirane za internet tražilice (SEO)
›› jednostavne za održavanje i promjenu sadržaja (CMS)
›› zaštićene od SPAM-a
›› sigurne i pouzdane

Saznajte više o dizajnu web stranica.
image

internet marketing
Izradom web stranica napravili ste prvi i najvažniji korak u internet marketingu. No, postoji jedan problem. Kako svima objaviti da baš na vašim stranicama postoji ono što traže? Odgovor je: internet marketing.
image

multimedija
Da li vam se ikad dogodilo da imate izuzetan proizvod, uslugu ili ideju koja bi mnogima koristila, ali nitko, tko bi vam mogao pomoći, nema vremena da vas pažljivo sasluša? Pokušajte sa multimedijskom prezentacijom.
image

priprema za tisak
Iako živimo u doba elektronskih medija i interneta, život je nezamisliv bez tiskanih materijala. Nudimo kvalitetnu pripremu za tisak:
›› knjiga, kataloga, brošura
›› prospekata, plakata, letaka
›› cjenika, jelovnika
›› pozivnica, vizitki
›› kalendara, rokovnika
›› kapa, majica...
Uz pripremu za tisak, radimo i grafički dizajn.
imageCMS i web dizajn
Prilikom izrade web stranica koristimo CMS (Content Management System) ili sustav za upravljanje sadržajem, jer tako:

♦ možete sami održavati web stranice
♦ kad god poželite, možete na svoje web stranice dodati nove tekstove, obavijesti, novitete, akcije, zanimljive ankete...
♦ sve možete ukrasiti prikladnim fotografijama, multimedijskim sadržajem i flash animacijama.
♦ možete predstaviti svoje proizvode slikom, tekstom i zvukom.
♦ s nekoliko jednostavnih klikova, možete ukloniti sadržaj koji više nije aktualan i dati svojim web stranicama život, dinamiku i vjerodostojnost.
SEO web stranice
SEO (Search Engine Optimization) ili web stranice optimizirane za tražilice, jednostavno morate imati. Ako waše web stranice nisu izrađene tako da budu lako indeksirane, svi kasniji napori u optimizaciji će biti uzaludni.
seo

Ako su vaše web stranice dobro pozicionirane za određene pojmove, imat ćete posjetitelje i kupce.
Akcija 2+1
image

U želji da pomognemo neprofitnim udrugama da dođu do kvalitetnih web stranica, pokrenuli smo akciju 2+1. Preporučite nam ili pomozite da ugovorimo izradu dviju plaćenih web stranica, a mi ćemo za uzvrat izraditi jednu besplatnu stranicu neprofitnoj udruzi ili organizaciji, po vašem izboru.
Trenutno posjetitelja: 7

Nema ničeg mističnog u e-commercu

 Poslano: 29.03.2012 | admin
Koristite mogućnosti Interneta da bi unaprijedili svoj lokalni offline posao i istovremeno ga proširujete online i globalno, što je daleko isplativije. I to je e-commerce - efikasno korištenje Interneta za brži razvoj vlastitog biznisa.
  opširnije
...............................................................


Affiliate programi

 Poslano: 29.03.2012 | admin
Stotine dolara mjesečno možete zaraditi na ovaj način, reklamirajući i usmjeravajući kupce na tuđe proizvode. Samo izaberite trgovce koji imaju online prodaju proizvoda koji su kompatibilni s vašim poslom. Ne morate proizvoditi, skladištiti, pakirati, otpremati, niti naplaćivati. Samo preusmjerite svog posjetitelja na partnerove web stranice i zaradite svoju proviziju.
  opširnije
...............................................................


Mislite da je na Internetu prevelika konkurencija?

 Poslano: 29.03.2012 | admin
Uzmite u obzir 3 važne činjenice:

♦ Činjenica #1)
Internet je još uvijek mlad. Tek smo zagrebali njegovu površinu. Počnite odmah, prije nego što to uradi vaša konkurencija.

♦ Činjenica #2)
Vaša konkurencija na Internetu je slaba – većina poduzetničkih web stranica umire laganom smrću tihog očajnika kojeg nitko ne posjećuje.

♦ Činjenica #3)
Build-e-business (Beb) vam daje jedinstvenu i neponovljivu prednost – uštedite novac i vrijeme gradeći profitabilni e-business.
  opširnije
...............................................................


Relevantni linkovi

 Poslano: 29.03.2012 | admin
Svi znamo da dobra pozicija na SERP-u (Search Engine Result Page), ovisi o vanjskim linkovima koji upućuju na naše web stranice. Možda je manje poznato da nije svejedno kakve linkove imamo i s kojih stranica.

U praksi se pokazalo da je bolje imati svega nekoliko relevantnih linkova sa kvalitetnih web stranica, nego tisuće nesuvislih linkova. Osobno znam za neke sajtove koji imaju po nekoliko tisuća linkova sa stranica koje nemaju nikakve veze sa sadržajem njihovih stranica. Rezultat je taj, da se njihov page-rank nije nimalo povećao. S druge strane, postoje stranice koje imaju page-rank 4 ili 5 sa svega nekoliko kvalitetnih linkova.
  opširnije
...............................................................


Besplatna web promocija

 Poslano: 29.03.2012 | admin
Svoje web stranice možete promovirati na puno besplatnih načina. Ovo "besplatno" shvatite samo uvjetno, jer ništa nije potpuno besplatno.

URL adresu svojih web stranica istaknite gdje god možete: na vozilo, na reklame, na kape, majice, kalendare, koverte, račune ili bilo koje dokumente koje izdajete. Na kraju svakog e-maila koji šaljete, dodajte svoj URL. Sam internet pruža puno mogućnosti za besplatnu promidžbu web stranica.
  opširnije
...............................................................


Stranica: 4 od 5 | ‹ First  < 2 3 4 5 >