Dizajn i izrada web stranica, internet marketing, multimedija, priprema za tisakSadržaj rubrike
CMS i web dizajn
Prilikom izrade web stranica koristimo CMS (Content Management System) ili sustav za upravljanje sadržajem, jer tako:

♦ možete sami održavati web stranice
♦ kad god poželite, možete na svoje web stranice dodati nove tekstove, obavijesti, novitete, akcije, zanimljive ankete...
♦ sve možete ukrasiti prikladnim fotografijama, multimedijskim sadržajem i flash animacijama.
♦ možete predstaviti svoje proizvode slikom, tekstom i zvukom.
♦ s nekoliko jednostavnih klikova, možete ukloniti sadržaj koji više nije aktualan i dati svojim web stranicama život, dinamiku i vjerodostojnost.
SEO web stranice
SEO (Search Engine Optimization) ili web stranice optimizirane za tražilice, jednostavno morate imati. Ako waše web stranice nisu izrađene tako da budu lako indeksirane, svi kasniji napori u optimizaciji će biti uzaludni.
seo

Ako su vaše web stranice dobro pozicionirane za određene pojmove, imat ćete posjetitelje i kupce.
Akcija 2+1
image

U želji da pomognemo neprofitnim udrugama da dođu do kvalitetnih web stranica, pokrenuli smo akciju 2+1. Preporučite nam ili pomozite da ugovorimo izradu dviju plaćenih web stranica, a mi ćemo za uzvrat izraditi jednu besplatnu stranicu neprofitnoj udruzi ili organizaciji, po vašem izboru.
Pokorite Internet
Pokorite Internet - LOKALNO
Kako možete iskoristiti Internet za unaprjeđenje svog lokalnog biznisa?

♦ Izgraditi povjerenje kod potencijalnih klijenata
♦ Povećati bazu svojih klijenata
♦ Ojačati lojalnost svojih kupaca
♦ Preskočiti konkurenciju
♦ Izgraditi imidž “najboljeg u poslu”
♦ Proširiti doseg svojih usluga
♦ Dodati nove izvore prihoda

Trenutno posjetitelja: 5
AZ Promo › internet_marketing › besplatna_web_promocija

Besplatna web promocija

Svoje web stranice možete promovirati na puno besplatnih načina. Ovo "besplatno" shvatite samo uvjetno, jer ništa nije potpuno besplatno.

URL adresu svojih web stranica istaknite gdje god možete: na vozilo, na reklame, na kape, majice, kalendare, koverte, račune ili bilo koje dokumente koje izdajete. Na kraju svakog e-maila koji šaljete, dodajte svoj URL. Sam internet pruža puno mogućnosti za besplatnu promidžbu web stranica.

Watermark image


News grupe i forumi su dobra mjesta za ostavljanje linkova na svoje stranice. Priključite se relevantnim news grupama i forumima, pratite diskusije i pravovremeno dodajte svoje komentare. Na kraju komentara upišite svoju web adresu. Budite pažljivi da to ne učinite suviše napadno, jer bi admin mogao ukloniti vaš tekst. Ipak, mnogi dozvoljavaju da u potpisu upišete svoj URL.

Sljedeća prilika su javni blogovi. Možete otvoriti svoj blog i pisati što god želite i usmjeravati čitatelje na svoje stranica, a možete samo slati komentare na tuđe članke. Naravno, sa svojim potpisom i URL-om.

Youtube je također izvrsna prilika za promociju stranice, gdje uz video možete postaviti ključne riječi koje su vam bitne te link na svoju stranicu. Od milijuna dnevnih posjeta sigurno će netko navratiti i do vas.

Na hrvatskom webu postoji velik broj direktorija u koje možete upisati podatke o svojim stranicama. Iskoristite sve mogućnosti i nikada nemojte prestati.

P.S. Jesam li spomenu "Fejs"? grin