Dizajn i izrada web stranica, internet marketing, multimedija, priprema za tisakSadržaj rubrike
CMS i web dizajn
Prilikom izrade web stranica koristimo CMS (Content Management System) ili sustav za upravljanje sadržajem, jer tako:

♦ možete sami održavati web stranice
♦ kad god poželite, možete na svoje web stranice dodati nove tekstove, obavijesti, novitete, akcije, zanimljive ankete...
♦ sve možete ukrasiti prikladnim fotografijama, multimedijskim sadržajem i flash animacijama.
♦ možete predstaviti svoje proizvode slikom, tekstom i zvukom.
♦ s nekoliko jednostavnih klikova, možete ukloniti sadržaj koji više nije aktualan i dati svojim web stranicama život, dinamiku i vjerodostojnost.
SEO web stranice
SEO (Search Engine Optimization) ili web stranice optimizirane za tražilice, jednostavno morate imati. Ako waše web stranice nisu izrađene tako da budu lako indeksirane, svi kasniji napori u optimizaciji će biti uzaludni.
seo

Ako su vaše web stranice dobro pozicionirane za određene pojmove, imat ćete posjetitelje i kupce.
Akcija 2+1
image

U želji da pomognemo neprofitnim udrugama da dođu do kvalitetnih web stranica, pokrenuli smo akciju 2+1. Preporučite nam ili pomozite da ugovorimo izradu dviju plaćenih web stranica, a mi ćemo za uzvrat izraditi jednu besplatnu stranicu neprofitnoj udruzi ili organizaciji, po vašem izboru.
Pokorite Internet
Pokorite Internet - LOKALNO
Kako možete iskoristiti Internet za unaprjeđenje svog lokalnog biznisa?

♦ Izgraditi povjerenje kod potencijalnih klijenata
♦ Povećati bazu svojih klijenata
♦ Ojačati lojalnost svojih kupaca
♦ Preskočiti konkurenciju
♦ Izgraditi imidž “najboljeg u poslu”
♦ Proširiti doseg svojih usluga
♦ Dodati nove izvore prihoda

Trenutno posjetitelja: 19
AZ Promo › internet_marketing › relevantni_linkovi

Relevantni linkovi

Svi znamo da dobra pozicija na SERP-u (Search Engine Result Page), ovisi o vanjskim linkovima koji upućuju na naše web stranice. Možda je manje poznato da nije svejedno kakve linkove imamo i s kojih stranica.

U praksi se pokazalo da je bolje imati svega nekoliko relevantnih linkova sa kvalitetnih web stranica, nego tisuće nesuvislih linkova. Osobno znam za neke sajtove koji imaju po nekoliko tisuća linkova sa stranica koje nemaju nikakve veze sa sadržajem njihovih stranica. Rezultat je taj, da se njihov page-rank nije nimalo povećao. S druge strane, postoje stranice koje imaju page-rank 4 ili 5 sa svega nekoliko kvalitetnih linkova.

Watermark image


Što je to kvalitetan link?♦ Kvalitetan link dolazi sa stranica koje same imaju visoki page-rank te koje imaju isti ili sličan sadržaj kao vaše stranice
♦ Kvalitetan link je ugrađen kao dio cjelovitog teksta koji ima semantičku vezu s vašim stranicama
♦ Vidljivi dio linka mora biti ključna fraza od vašeg interesa
♦ Link ne smije biti blokiran za tražilice

Najbolje je da su ispunjeni svi navedeni uvjeti. Ako već radite razmjenu linkova s nekim stranicama, onda gledajte da dobijete kvalitetan link. Ponekad ne možete dobiti link sa stranica sličnog sadržaja jer se radi o vašoj konkurenciji. U tom slučaju, možete se poslužiti jednostavnim rješenjem. Napišite članak na blogu koji će povezati vašu djelatnost s djelatnosti stranica na kojima tražite link i u taj članak ugradite relevantni link na svoje stranice, ispunjavajući pri tom što više navedenih uvjeta.