Dizajn i izrada web stranica, internet marketing, multimedija, priprema za tisak

flash animacije
image

Izrađujemo sve vrste flash animacija, od najmanjih bannera pa sve do složenih multimediskih prezentacija i tutorijala na CD-ima.

video clips
image

ZA vas možemo snimiti video materijale po vašoj želji, dodati zvučni zapis, opremiti tekstovima i animacijama i isporučiti na CD-u, DVD-u ili VHS traci.

jingle
image

Jingleove snimamo u opremljenom studiju, a tekstove čitaju profesionalni spikeri.

fotografije
image

Izlazimo na teren i snimamo fotografije koje se mogu kasnije koristiti za dizajn web stranica, izradu prezentacija ili u pripremi za tisak knjiga, kataloga, letaka, plakata i drugih tiskanih materijala.Sadržaj rubrike
CMS i web dizajn
Prilikom izrade web stranica koristimo CMS (Content Management System) ili sustav za upravljanje sadržajem, jer tako:

♦ možete sami održavati web stranice
♦ kad god poželite, možete na svoje web stranice dodati nove tekstove, obavijesti, novitete, akcije, zanimljive ankete...
♦ sve možete ukrasiti prikladnim fotografijama, multimedijskim sadržajem i flash animacijama.
♦ možete predstaviti svoje proizvode slikom, tekstom i zvukom.
♦ s nekoliko jednostavnih klikova, možete ukloniti sadržaj koji više nije aktualan i dati svojim web stranicama život, dinamiku i vjerodostojnost.
SEO web stranice
SEO (Search Engine Optimization) ili web stranice optimizirane za tražilice, jednostavno morate imati. Ako waše web stranice nisu izrađene tako da budu lako indeksirane, svi kasniji napori u optimizaciji će biti uzaludni.
seo

Ako su vaše web stranice dobro pozicionirane za određene pojmove, imat ćete posjetitelje i kupce.
Akcija 2+1
image

U želji da pomognemo neprofitnim udrugama da dođu do kvalitetnih web stranica, pokrenuli smo akciju 2+1. Preporučite nam ili pomozite da ugovorimo izradu dviju plaćenih web stranica, a mi ćemo za uzvrat izraditi jednu besplatnu stranicu neprofitnoj udruzi ili organizaciji, po vašem izboru.
Pokorite Internet
Pokorite Internet - LOKALNO
Kako možete iskoristiti Internet za unaprjeđenje svog lokalnog biznisa?

♦ Izgraditi povjerenje kod potencijalnih klijenata
♦ Povećati bazu svojih klijenata
♦ Ojačati lojalnost svojih kupaca
♦ Preskočiti konkurenciju
♦ Izgraditi imidž “najboljeg u poslu”
♦ Proširiti doseg svojih usluga
♦ Dodati nove izvore prihoda

Trenutno posjetitelja: 3
AZ Promo › multimedija

Multimedijski sadržaji


Multimedijski sadržaji spakirani na CD, DVD ili CD-vizitku predstavljaju idealan način komunikacije s potencijalnim kupcima. Zašto? Zato što su bogati sadržajem i spremni pružiti onoliko informacija koliko potencijalni kupac u određenom trenutku želi vidjeti ili poslušati.

Vašu prezentaciju može pogledati bilo gdje: u uredu, kod kuće, u avionu, odnosno, gdje god ima računalo pri ruci. Nitko ne može za vas osobno odvojiti toliko vremena koliko može posvetiti vašoj multimedijskoj prezentcaiji.

Mi vam možemo izraditi vrhunske prezentacije koje u sebi uključuju sve vste sadržaja, od teksta, zvuka, fotografija, video snimaka i flash animacija. Također izrađujemo i Power Point prezentacije koje su dragocjena pomoć u javnim nastupima i predavanjima.

Kontaktirajte nas i saznajte zašto ne možete naći povoljniju ponudu.Kako funkcionira Surround sound?

Surround sound je termin koji opisuje zvučni sistem koji u potpunosti okružuje slušaoca dajući dojam da zvuk dolazi iz svih mogućih pravaca. Zvučna slika odjednom postaje nevjerojatno realistična. Primjerice, gledate li film čut ćete zvukove predmeta koji još nisu u kadru, a moći ćete točno odrediti odakle dolazi njihov zvuk.

  opširnije
...............................................................


Digitalni Zvučni Formati

Postoji mnogo različitih formata za snimanje i reprodukciju digitalnog zvuka. Neki ovise o određenom softweru, dok drugi imaju standard koji podržava većina programa. Usredotočit ćemo se na formate koji se najčešće koriste.

Zvučni format možemo podijeliti u tri glavne kategorije – nekompresirani format, kompresirani formati s malim gubicima i vrlo kompresirani formati. Uz to postoje i različiti 'codeci' (compressor/decompressor) – programi koji kompresiraju, odnosno dekompresiraju zvučne podatke.

  opširnije
...............................................................


Zvuk je moćan

Zvuk oduvijek služi u ljudskom društvu kao najvažnija komunikacijska komponenta. Niti danas nije drugačije, čak se potreba za zvukom i njegova upotreba povećala. Bombardirani smo svakodnevno raznim vrstama zvučnih signala - od nježnih, blagih i umjerenih do nasilnih koji u trenu zagorčaju život.

Svaka ozbiljna tvrtka koja ima (ili još nema) promidžbeni plan, trebala bi uvrstiti i zvuk u svojoj promociji jer je moćan kao i slika (fotografija).

  opširnije
...............................................................