Dizajn i izrada web stranica, internet marketing, multimedija, priprema za tisakSadržaj rubrike
CMS i web dizajn
Prilikom izrade web stranica koristimo CMS (Content Management System) ili sustav za upravljanje sadržajem, jer tako:

♦ možete sami održavati web stranice
♦ kad god poželite, možete na svoje web stranice dodati nove tekstove, obavijesti, novitete, akcije, zanimljive ankete...
♦ sve možete ukrasiti prikladnim fotografijama, multimedijskim sadržajem i flash animacijama.
♦ možete predstaviti svoje proizvode slikom, tekstom i zvukom.
♦ s nekoliko jednostavnih klikova, možete ukloniti sadržaj koji više nije aktualan i dati svojim web stranicama život, dinamiku i vjerodostojnost.
SEO web stranice
SEO (Search Engine Optimization) ili web stranice optimizirane za tražilice, jednostavno morate imati. Ako waše web stranice nisu izrađene tako da budu lako indeksirane, svi kasniji napori u optimizaciji će biti uzaludni.
seo

Ako su vaše web stranice dobro pozicionirane za određene pojmove, imat ćete posjetitelje i kupce.
Akcija 2+1
image

U želji da pomognemo neprofitnim udrugama da dođu do kvalitetnih web stranica, pokrenuli smo akciju 2+1. Preporučite nam ili pomozite da ugovorimo izradu dviju plaćenih web stranica, a mi ćemo za uzvrat izraditi jednu besplatnu stranicu neprofitnoj udruzi ili organizaciji, po vašem izboru.
Pokorite Internet
Pokorite Internet - LOKALNO
Kako možete iskoristiti Internet za unaprjeđenje svog lokalnog biznisa?

♦ Izgraditi povjerenje kod potencijalnih klijenata
♦ Povećati bazu svojih klijenata
♦ Ojačati lojalnost svojih kupaca
♦ Preskočiti konkurenciju
♦ Izgraditi imidž “najboljeg u poslu”
♦ Proširiti doseg svojih usluga
♦ Dodati nove izvore prihoda

Trenutno posjetitelja: 4
AZ Promo › multimedija › zvuk_je_mocan

Zvuk je moćan

Zvuk oduvijek služi u ljudskom društvu kao najvažnija komunikacijska komponenta. Niti danas nije drugačije, čak se potreba za zvukom i njegova upotreba povećala. Bombardirani smo svakodnevno raznim vrstama zvučnih signala - od nježnih, blagih i umjerenih do nasilnih koji u trenu zagorčaju život.

Svaka ozbiljna tvrtka koja ima (ili još nema) promidžbeni plan, trebala bi uvrstiti i zvuk u svojoj promociji jer je moćan kao i slika (fotografija).

Watermark image


imagePoslovni polet i zamah lako se može opisati brzom i dinamičnom glazbom u podlozi (npr. house, dance, trip-hop ili jungle).
Nešto što traje i traje uz visoku kvalitetu lako je zamislivo uz jazz (i u kombinaciji s modernijim izrazima kao acid) ili klasičnu glazbu.
Želite li ciljano, kampanjsko oglašavanje usluga ili proizvoda, vrlo je vjerojatno da ćete posegnuti za domaćom (ili stranom) aktualnom pop glazbom ili čak i lokalnim hitom.
Pazite! Za to se plaća autorska naknada ili ZAMP. Nestručno koncipirana zvučna reklama vas na kraju može koštati mnogo više od očekivanog.

Mi vam možemo ponuditi izradu svih vrsta zvučnih reklama ili jinglova bez bojazni da ćete imati problema s institucijama kao što su ZAMP, HUZIP ili HDS. Iz prostog razloga što radimo vlastitu neobjavljenu originalnu glazbu.

Drugim riječima, komponiramo samo za vašu tvrtku. Sve to još začinimo vašim podatcima na neobičan način i dobili ste reklamu koja nije monotona kao u “dobra stara vremena savršene dikcije spikera ili voditelja radio programa”.

Uz izradu jinglova bavimo se i prebacivanjem i obradom zvučnih zapisa u digitalni format.

Trebate li snimanje ili produkciju kompletnog albuma i tu vam možemo pomoći budući da se bavimo glazbom preko 25 godina, a obradom zvuka u digitalnoj formi preko 10 godina.

Razmislite što činite sa zvukom vlastite tvrtke - bacate li “cvijeće” ili “napalm”. U svakom slučaju, dajte ljudima decibela!