Dizajn i izrada web stranica, internet marketing, multimedija, priprema za tisak

prijelom knjiga…
image

Radimo pripremu za tisak knjiga (naslovnica i knjižni blok)...

...kataloga i časopisa
image
...(s fotografiranjem i dizajnom)...

izrada plakata
image

...plakata...

izrada letaka
image
image
...i drugih tiskanih materijala.Sadržaj rubrike
CMS i web dizajn
Prilikom izrade web stranica koristimo CMS (Content Management System) ili sustav za upravljanje sadržajem, jer tako:

♦ možete sami održavati web stranice
♦ kad god poželite, možete na svoje web stranice dodati nove tekstove, obavijesti, novitete, akcije, zanimljive ankete...
♦ sve možete ukrasiti prikladnim fotografijama, multimedijskim sadržajem i flash animacijama.
♦ možete predstaviti svoje proizvode slikom, tekstom i zvukom.
♦ s nekoliko jednostavnih klikova, možete ukloniti sadržaj koji više nije aktualan i dati svojim web stranicama život, dinamiku i vjerodostojnost.
SEO web stranice
SEO (Search Engine Optimization) ili web stranice optimizirane za tražilice, jednostavno morate imati. Ako waše web stranice nisu izrađene tako da budu lako indeksirane, svi kasniji napori u optimizaciji će biti uzaludni.
seo

Ako su vaše web stranice dobro pozicionirane za određene pojmove, imat ćete posjetitelje i kupce.
Akcija 2+1
image

U želji da pomognemo neprofitnim udrugama da dođu do kvalitetnih web stranica, pokrenuli smo akciju 2+1. Preporučite nam ili pomozite da ugovorimo izradu dviju plaćenih web stranica, a mi ćemo za uzvrat izraditi jednu besplatnu stranicu neprofitnoj udruzi ili organizaciji, po vašem izboru.
Pokorite Internet
Pokorite Internet - LOKALNO
Kako možete iskoristiti Internet za unaprjeđenje svog lokalnog biznisa?

♦ Izgraditi povjerenje kod potencijalnih klijenata
♦ Povećati bazu svojih klijenata
♦ Ojačati lojalnost svojih kupaca
♦ Preskočiti konkurenciju
♦ Izgraditi imidž “najboljeg u poslu”
♦ Proširiti doseg svojih usluga
♦ Dodati nove izvore prihoda

Trenutno posjetitelja: 2
AZ Promo › priprema_za_tisak

Priprema za tisak


Iako živimo u doba elektronskih medija i interneta, cjeloviti marketing nezamisliv je bez tiskanih materijala. Tu su promidžbeni materijali u obliku novogodišnjih poklona: kalendari, rokovnici, privjesci, značke, kemijske olovke, majice, kape i sve ostalo na čemu se može otisnuti vaš logotip i vaša marketinška poruka.

Ako izlažete na sajmovima, morate se opskrbjeti letcima, brošurama, katalozima, cjenicima, vizitkama, pozivnicama i sličnim materijalima. Ponekad će vam koristiti plakati, prospekti, pa čak i knjige posvećene vašim obljetnicama.

Sve to treba dizajnirati i stručno pripremiti za tisak. Kod nas možete naručiti dizajn, pripremu za tisak, a možemo vam ugovoriti i sam tisak u nekoj od kvalitetnih tiskara s kojima surađujemo.Dow Jones Exec opisuje Google kao “Digitalni Vampir”

Proglašavanje izdavačke industrije žrtvom

Budući da svatko voli gledati HBO-ovu seriju "Okus krvi“ i slične serije prema knjigama Stephanie Meyer, možemo reći da je Dow Jones Exec dao Googlu kompliment.

  opširnije
...............................................................


Što je PDF?

PDF – Portable Document Format – oblik je zapisivanja i sublimiranja različitih digitalnih formata kao što su tekst i fotografija. PDF olakšava komunikaciju zbog odnosa kvalitete i veličine podatka, a prihvatili su ga različiti sistemi kao standard. Općenito se koristi u grafičkoj industriji.

Za čitanje PDF podatka potreban je Čitač, Adobe Reader ili Acrobat Reader koji je besplatan.

  opširnije
...............................................................


Formati papira

U svijetu postoje usvojeni standardi veličine papira, no koriste se i formati koje imaju određene države. Internacionalni standardi su ISO 216, prema kojem se koriste formati A i B serije, te formati koje koriste u SAD-u i Kanadi (Letter, Legal, Junior Legal, Ledger, Tabloid).

Kod planiranja i pripreme za tisak vrlo je važno obratiti pažnju na format (dimenziju). Zbog uštede i rentabilnosti određenog projekta, važno je znati koliko stranica stane u arak, format kojim manipuliraju tiskare pa se tako u jednom arku papira nalazi 16 A4 stranica. Korisna informacija, jer tada znamo koliko smo unutar okvira rentabilnosti.

Donosim vam tablicu formata papira:

  opširnije
...............................................................