Dizajn i izrada web stranica, internet marketing, multimedija, priprema za tisakSadržaj rubrike
CMS i web dizajn
Prilikom izrade web stranica koristimo CMS (Content Management System) ili sustav za upravljanje sadržajem, jer tako:

♦ možete sami održavati web stranice
♦ kad god poželite, možete na svoje web stranice dodati nove tekstove, obavijesti, novitete, akcije, zanimljive ankete...
♦ sve možete ukrasiti prikladnim fotografijama, multimedijskim sadržajem i flash animacijama.
♦ možete predstaviti svoje proizvode slikom, tekstom i zvukom.
♦ s nekoliko jednostavnih klikova, možete ukloniti sadržaj koji više nije aktualan i dati svojim web stranicama život, dinamiku i vjerodostojnost.
SEO web stranice
SEO (Search Engine Optimization) ili web stranice optimizirane za tražilice, jednostavno morate imati. Ako waše web stranice nisu izrađene tako da budu lako indeksirane, svi kasniji napori u optimizaciji će biti uzaludni.
seo

Ako su vaše web stranice dobro pozicionirane za određene pojmove, imat ćete posjetitelje i kupce.
Akcija 2+1
image

U želji da pomognemo neprofitnim udrugama da dođu do kvalitetnih web stranica, pokrenuli smo akciju 2+1. Preporučite nam ili pomozite da ugovorimo izradu dviju plaćenih web stranica, a mi ćemo za uzvrat izraditi jednu besplatnu stranicu neprofitnoj udruzi ili organizaciji, po vašem izboru.
Pokorite Internet
Pokorite Internet - LOKALNO
Kako možete iskoristiti Internet za unaprjeđenje svog lokalnog biznisa?

♦ Izgraditi povjerenje kod potencijalnih klijenata
♦ Povećati bazu svojih klijenata
♦ Ojačati lojalnost svojih kupaca
♦ Preskočiti konkurenciju
♦ Izgraditi imidž “najboljeg u poslu”
♦ Proširiti doseg svojih usluga
♦ Dodati nove izvore prihoda

Trenutno posjetitelja: 6

Što je PDF?

PDF – Portable Document Format – oblik je zapisivanja i sublimiranja različitih digitalnih formata kao što su tekst i fotografija. PDF olakšava komunikaciju zbog odnosa kvalitete i veličine podatka, a prihvatili su ga različiti sistemi kao standard. Općenito se koristi u grafičkoj industriji.

Za čitanje PDF podatka potreban je Čitač, Adobe Reader ili Acrobat Reader koji je besplatan.

Watermark image


pdfNastao je 1993.g. kada Adobe lansira Acrobat 1.0. Zamisao mu je bila da se stvori aplikacija u tiskarskoj industriji koja će omogućiti komunikaciju različitih sustava, a da se pri tom sačuvaju fontovi i kvaliteta korištenih fotografija ili grafika.

Za kreiranje PDF podatka potreban je Adobe Acrobat. U poplavi različitih formata i standarda PDF je pravi melem, jer sve što na papiru trebamo napraviti, PDF nam u digitalnom formatu omogućuje. PDF je omogućen u svim važnijim programima koji se koriste u grafičkoj pripremi (QuarkXPress, Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Macromedia Freeehand, MSOffice Word itd.).