Dizajn i izrada web stranica, internet marketing, multimedija, priprema za tisak

SEO optimizacija
Ako ste izradu web stranica naručili kod nas, onda su vaše stranice već optimizirane za tražilice. Ako niste imali tu sreću, možemo vam ponuditi optimiziranje vaših postojećih stranica uz minimalnu izmjenu dizajna. Također, vam možemo ponuditi kontinuirano praćenje i sugerirati korekcije koje će dovesti vaše web stranice na što bolju poziciju. Kontaktirajte nas radi dogovora.seo optimizacija

razmjena linkova
Ako želite dobro pozicionirati svoje internet stranice, morate osigurati što više kvalitetnih linkova koji upućuju na vaše stranice. To možete postići razmjenom linkova sa stranicama koje imaju relevantan sadržaj i koje imaju dobar page-rank. Obzirom da to nije lako postići, odlučili smo vam pomoći tako što ćemo vam sa svojih stranica dati kvalitetan i relevantan link. Web stranice za tu namjenu su u pripremi i uskoro će vam biti na raspolaganju.razmjena linkova

prijava na tražilice
Kad imate optimizirane web stranice i kad ste sakupili raspoloživi broj linkova, vrijeme je da svoje stranice prijavite na tražilice i važne direktorije. Nemojte nasjedati onima koji vam nude prijavu na tisuće tražilica. To je potpuno beskorisno. Postoji svega nekoliko tražilica i direktorija na koje se vrijedi prijaviti, ali prijava mora biti odrađena ručno i kvalitetno. Ako niste sigurni da znate kako se i gdje prijaviti, prepustite nama taj važan korak u promociji svojih web stranica.submission

oglašavanje
Nekad je potrebno i više mjeseci dok web stranice ne dostignu svoj pravi položaj. U međuvremenu možete koristiti plaćene metode oglašavanja. Najpoznatiji je zakup prikaza vašeg bannera na dobro posjećenim stranicama, kao i najpopularniji pay per click. Ako se ove metode nepravilno primjenjuju, može se lako dogoditi da potrošite puno novaca,oglašavanje a da ne dobijete željeni rezultat. Posavjetujte se sa stručnjacima u planiranju strategije plaćenog oglašavanja.Sadržaj rubrike
CMS i web dizajn
Prilikom izrade web stranica koristimo CMS (Content Management System) ili sustav za upravljanje sadržajem, jer tako:

♦ možete sami održavati web stranice
♦ kad god poželite, možete na svoje web stranice dodati nove tekstove, obavijesti, novitete, akcije, zanimljive ankete...
♦ sve možete ukrasiti prikladnim fotografijama, multimedijskim sadržajem i flash animacijama.
♦ možete predstaviti svoje proizvode slikom, tekstom i zvukom.
♦ s nekoliko jednostavnih klikova, možete ukloniti sadržaj koji više nije aktualan i dati svojim web stranicama život, dinamiku i vjerodostojnost.
SEO web stranice
SEO (Search Engine Optimization) ili web stranice optimizirane za tražilice, jednostavno morate imati. Ako waše web stranice nisu izrađene tako da budu lako indeksirane, svi kasniji napori u optimizaciji će biti uzaludni.
seo

Ako su vaše web stranice dobro pozicionirane za određene pojmove, imat ćete posjetitelje i kupce.
Akcija 2+1
image

U želji da pomognemo neprofitnim udrugama da dođu do kvalitetnih web stranica, pokrenuli smo akciju 2+1. Preporučite nam ili pomozite da ugovorimo izradu dviju plaćenih web stranica, a mi ćemo za uzvrat izraditi jednu besplatnu stranicu neprofitnoj udruzi ili organizaciji, po vašem izboru.
Pokorite Internet
Pokorite Internet - LOKALNO
Kako možete iskoristiti Internet za unaprjeđenje svog lokalnog biznisa?

♦ Izgraditi povjerenje kod potencijalnih klijenata
♦ Povećati bazu svojih klijenata
♦ Ojačati lojalnost svojih kupaca
♦ Preskočiti konkurenciju
♦ Izgraditi imidž “najboljeg u poslu”
♦ Proširiti doseg svojih usluga
♦ Dodati nove izvore prihoda

Trenutno posjetitelja: 2
AZ Promo › internet_marketing

Promocija web stranica


Nakon same izrade web stranica, počinje veliki posao oko njihove promocije, odnosno, objavljivanja svijetu o postojanju vaših web stranica. Web tražilice u tome imaju jako važnu ulogu.

Nadam se da su vaše stranice prijateljski raspoložene za tražilice i da je moguća njihova optimizacija.

Ako nisu, dozvolite nam da ih analiziramo i predložimo najoptimalnije rješenje. Ponekad su dovoljni vrlo mali zahvati, a nekad treba izraditi potpuno nove web stranice. U svakom slučaju, konačnu odluku prepuštamo vama.Branding i marketing

Riječi koje se nalaza ispod vašeg loga - jesu li vaš slogan, medijski natpis ili brand? I što mislite o vašem logu - je li to logo, znak, brand ili bug? Pravi izbor može potaknuti željenu akciju, dok pogrešna riječ može ostaviti vašu klijentelu neodlučnu. Možda se najveća zabuna nazire unutar dva pojma - branding i marketing.

  opširnije
...............................................................


Znajte da uvijek netko čita vaše poruke na Twitteru ili Facebooku

Kakvu sliku ostavljate na potencijalne klijente koji provjeravaju vaše poruke na društvenim stranicama kao što su Twitter i Facebook?

  opširnije
...............................................................


Zašto je SEO potreban, kako funkcionira i što točno treba učiniti?

Pokušat ću to objasniti vrlo jednostavnim i lako razumljivom jezikom, tako da SEO strategija koju koristite bude ispravna te da vam pomaže u izgradnji mrežne stranice i dobivanju više klijenata.

  opširnije
...............................................................


Pisanje tekstova za web stranicu ili copywriting

Dovođenje potencijalnih kupaca na stranicu samo je pola obavljena posla - sada ih treba uvjeriti da kupuju prezentirane proizvode. Ovdje nastupaju pisci uvjerljivih tekstova.

  opširnije
...............................................................


Deset bitnih stvari za uspjeh u plaćenom oglašavanju (PPC)

Plaćeno oglašavanje naizgled može izgledati jednostavno. Mnogi vlasnici malih tvrtki i obrtnici se odlučuju na PPC. Nažalost, većina nije dovoljno educirana da bi znala što i kako treba napraviti pa potroše više novaca i vremena nego što treba, a s malo ili nikakvim rezultatima. Tada zaključuju da PPC marketing ne funkcionira, da to nije za njih, da mogu bez toga…

Istina je posve drugačija – PPC je odlična stvar za vaš biznis!

Pay Per Click (oglašavanje plaćanjem klikova) odlično funkcionira i može biti jedno od najboljih, najbržih i najefektivnijih načina za promociju/prodaju putem vaše mrežne stranice. Naravno da postoje i druge, konvencionalne metode oglašavanja, ali niti jedna Vam neće donijeti tako brze i tako dobre rezultate kao PPC.

Pogledajmo kojih je to 10 stvari ključnih za uspješno oglašavanje putem klikova.

  opširnije
...............................................................


Nema ničeg mističnog u e-commercu

Koristite mogućnosti Interneta da bi unaprijedili svoj lokalni offline posao i istovremeno ga proširujete online i globalno, što je daleko isplativije. I to je e-commerce - efikasno korištenje Interneta za brži razvoj vlastitog biznisa.

  opširnije
...............................................................


Affiliate programi

Stotine dolara mjesečno možete zaraditi na ovaj način, reklamirajući i usmjeravajući kupce na tuđe proizvode. Samo izaberite trgovce koji imaju online prodaju proizvoda koji su kompatibilni s vašim poslom. Ne morate proizvoditi, skladištiti, pakirati, otpremati, niti naplaćivati. Samo preusmjerite svog posjetitelja na partnerove web stranice i zaradite svoju proviziju.

  opširnije
...............................................................


Mislite da je na Internetu prevelika konkurencija?

Uzmite u obzir 3 važne činjenice:

♦ Činjenica #1)
Internet je još uvijek mlad. Tek smo zagrebali njegovu površinu. Počnite odmah, prije nego što to uradi vaša konkurencija.

♦ Činjenica #2)
Vaša konkurencija na Internetu je slaba – većina poduzetničkih web stranica umire laganom smrću tihog očajnika kojeg nitko ne posjećuje.

♦ Činjenica #3)
Build-e-business (Beb) vam daje jedinstvenu i neponovljivu prednost – uštedite novac i vrijeme gradeći profitabilni e-business.

  opširnije
...............................................................


Relevantni linkovi

Svi znamo da dobra pozicija na SERP-u (Search Engine Result Page), ovisi o vanjskim linkovima koji upućuju na naše web stranice. Možda je manje poznato da nije svejedno kakve linkove imamo i s kojih stranica.

U praksi se pokazalo da je bolje imati svega nekoliko relevantnih linkova sa kvalitetnih web stranica, nego tisuće nesuvislih linkova. Osobno znam za neke sajtove koji imaju po nekoliko tisuća linkova sa stranica koje nemaju nikakve veze sa sadržajem njihovih stranica. Rezultat je taj, da se njihov page-rank nije nimalo povećao. S druge strane, postoje stranice koje imaju page-rank 4 ili 5 sa svega nekoliko kvalitetnih linkova.

  opširnije
...............................................................


Besplatna web promocija

Svoje web stranice možete promovirati na puno besplatnih načina. Ovo "besplatno" shvatite samo uvjetno, jer ništa nije potpuno besplatno.

URL adresu svojih web stranica istaknite gdje god možete: na vozilo, na reklame, na kape, majice, kalendare, koverte, račune ili bilo koje dokumente koje izdajete. Na kraju svakog e-maila koji šaljete, dodajte svoj URL. Sam internet pruža puno mogućnosti za besplatnu promidžbu web stranica.

  opširnije
...............................................................